Но Боршош е безпощаден: “Стигнахме до деня, в който кандидатът на

...
 
 
Но Боршош е безпощаден:
“Стигнахме до деня, в който кандидатът на
Коментари Харесай

Мирослав Боршош сравни Васил Терзиев със земята: “Стреля безразборно по свои кметове”

 

 

Но Боршош е безмилостен:

“Стигнахме до деня, в който претендентът на Промяната атакува Фандъкова по тази причина, че е предоставила 1,4 млн. лева на кметовете на региони. Същият господин Терзиев, който дава обещание децентрализация към регионите кметове.

Стигнахме и до деня, в който за задачите на партийната агитация, се приказва за спортни площадки, а се демонстрират фотоси от дворовете, с цел да се онагледи, че нищо не е направено.

Това че има избори, господин Терзиев, не значи че обстоятелствата са анулирани. Спортните площадки са направени от кметовете на региони и шефовете на учебни заведения и са добре направени. Включително и тези от кмета Божилов, който през вчерашния ден попадна под безразборния огън на писачите Ви на постове ”, не сдържа иронията си зам.-кметът по културата на София.

 

 

Боршош разгласява в персоналния си фейсбук профил и фотоси на сполучливо осъществените планове, тъй като по думите му, фрагментите, снимани от Васил Терзиев несъмнено са направени от неверния ъгъл.

 

“Още 5 учебни спортни площадки бяха реновирани в регионите „ Средец “, „ Банкя “, „ Връбница “, „ Младост “ и „ Средец “. И с цел да ви предпазя от още другарски огън – кметът господин Трайков е този, който обнови 12 СУ със средства, предоставени му от общината. И по този начин се прави, тъй като ние работихме с районните кметове като същински тим. И по този начин ще продължим ”, безапелационен е Мирослав Боршош.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР